Pravo čudo, slasno i lijepo. Brzo i jednostavno za napraviti.
Sastojci
    Za biskvit:
        1 jaje
        1 šalica 2 dl šećera
        1 šalica 2 dl mljevenih oraha
        1 šalica 2 dl mlijeka
        1 šalica 2 dl glatkog brašna 550
        1 dl ulja
        1/2 vrečice praška za pecivo
  
Za kremu
        2 pudinga Bourbon Vanilija premium – dolcela
        6 žlice šećera
        6 dl mlijeka
        20 dag maslaca
        Za posipavanje
        naribana čokolada
Priprema:
    Pripremiti sve sastojke za tijesto: prvo dobro izmiješati jaja i šećer, zatim dodati ostale sastojke, pa sve dobro izraditi.
    Smjesu izliti u namašteni lim veličine 35x20 cm i peči u pećnici na 180°C 30-35 minuta ovisno o debljini biskvita.
    Još topli biskvit poškropiti sa rumom
        Skuhati puding, mlijeko i šećer, zatim ohladiti te umiješati razrađeni maslac. Sve dobro izmiksati i sa tom kremom premazati biskvit u limu za pečenje. Kremu posipati naribanom čokoladom.
Posluživanje:
Moj savjet:
    Nakon što sam iprobala novi proizvod “Podravkinog” branda “dolcela”- puding Bourbon Vanilija premium, koristeći ga u pripremi ovog kolača , predlažem i svima vama, kojima se sviđa ovaj jednostavan kolač, da ga probate i na ovaj način!
 

 
 
 
 
 
 
 
Nema komentara:
Objavi komentar