Ekstra voćna torta





Sastojci:

    200 g piškota

Krem:

    400 g tropskog voća iz konzerve
    2 banane
    2 kivija
    2 jabuke
    200 ml soka od jabuke
    4 kesice želatina
    500 ml slatke pavlake




Priprema:

    Ocediti tropsko voće od soka iz konzerve. Sipati sok u šerpu, dodati 200 ml soka od jabuke i 200 ml slatke pavlake a zatim zagrejati, dodati razmućen želatin, promešati i ostaviti žele da se prohladi. Staviti tropsko voće, kao i iseckane banane, jabuke i kivi i promešati. Kalup, po dnu, obložiti piškotama prethodno potopljenim u sok od jabuke. Preručiti žele sa voćem u kalup i ostaviti u frižider da se stegne. Preostalu slatku pavlaku umutiti u šlag premazati i ukrasiti tortu.

Izvor: www.kuhinjica.rs
Podijelite sa prijateljima:

Predlažemo da pogledate:

Nema komentara:

Objavi komentar